GİZLİLİK POLİTİKASI

EscortSites.org'a hoş geldiniz!

EscortSites.org gizliliğinize ve kişisel verilerinizin korunmasına değer verir. Bu gizlilik politikası, sizden hangi bilgileri topladığımızı, nasıl topladığımızı, nasıl kullandığımızı, onayınızı nasıl aldığımızı, veritabanlarımızda ne kadar süreyle tuttuğumuzu ve gerekirse kimlerle paylaştığımızı açıklamaktadır.
Web sitesine erişerek, bu gizlilik politikasında açıklanan uygulamaları kabul etmiş olursunuz. Web sitesinin kullanımı da bizim hüküm ve koşullarımıza tabidir.
Bu gizlilik politikası zaman zaman değişebilir. Değişiklikler yaptıktan sonra web sitesini kullanmaya devam etmeniz, bu değişiklikleri kabul ettiğiniz anlamına gelir, bu nedenle güncellemeler için lütfen politikayı periyodik olarak kontrol edin. Bu gizlilik politikası, yürürlükteki tüm federal ve uluslararası yasalara ve düzenlemelere ve özellikle Kaliforniya Çevrimiçi Gizliliği Koruma Yasası ("CalOPPA" - ABD düzenlemesi) ve Genel Veri Koruma Düzenlemesine ("GDPR" - Avrupa düzenlemesi) uygun olarak geliştirilmiş ve sürdürülmektedir. ).

1. GENEL BİLGİLER
Web sitesi aracılığıyla toplanan ve işlenen kullanıcıların kişisel verileri:
• https://escortsites.org
Sorumluluk altında olacak ve şunlardan sorumlu olacaktır:
• EscortSites.org.
(Bundan böyle EscortSites.org olarak anılacaktır).

2. TOPLANAN BİLGİ TÜRLERİ
Kullanıcılardan öğrendiğimiz bilgiler, EscortSites.org'daki deneyiminizi kişiselleştirmenize ve sürekli olarak iyileştirmenize yardımcı olur. Topladığımız bilgi türleri şunlardır:
Bize Verdiğiniz Bilgiler. Web sitemizdeki içeriği aradığınızda, okuduğunuzda ve görüntülediğinizde ve/veya iletişim bilgilerimiz aracılığıyla bizimle iletişim kurduğunuzda bilgi sağlarsınız. Bu eylemlerin bir sonucu olarak, bize aşağıdaki bilgileri sağlayabilirsiniz:
• Ad ve soyad
• E
• IP adresi
• Bize doğrudan web sitemiz aracılığıyla veya dolaylı olarak web sitemiz aracılığıyla sağladığınız sizinle ilgili her türlü ek bilgi.
EscortSites.org, siz sağlamadığınız sürece sizinle ilgili kişisel olarak tanımlanabilir hiçbir bilgi toplamayacaktır.
Otomatik Olarak Toplanan Bilgiler: Web sitesine erişerek ve kullanarak bize otomatik olarak aşağıdaki bilgileri sağlarsınız:
• Web sitesine erişmek için kullandığınız cihaz ve kullanım bilgileri
• IP adresiniz
• Tarayıcı ve cihaz özellikleri
• İşletim sistemi
• Yönlendiren URL'ler
• Konumunuz
• Web sitesinin hangi kısımlarını ve ne sıklıkla kullanıyorsunuz?
Web sitesine bir cep telefonu aracılığıyla erişirseniz, aşağıdaki bilgileri toplayacağız:
• Mobil cihaz kimliği
• Model ve üretici
• İşletim sistemi
• Versiyon bilgisi
• IP adresi
GOOGLE Analytics. Google, Inc., ABD ("Google") tarafından sağlanan Google Analytics'i kullanıyoruz. Bu araç ve teknolojiler, IP adresleri, cihaz ve yazılım tanımlayıcıları, başvuru ve çıkış URL'leri, özellik kullanım ölçümleri ve istatistikleri, kullanım geçmişi, medya erişim kontrol adresi (MAC Adresi), mobil benzersiz cihaz tanımlayıcıları ve diğer benzer bilgiler. Google Analytics tarafından oluşturulan bilgiler (IP adresiniz dahil) Google'a iletilebilir ve Google tarafından Amerika Birleşik Devletleri'ndeki sunucularda saklanabilir. Web sitesini geliştirmek için GOOGLE Analytics veri koleksiyonunu kullanıyoruz.
Lütfen buradan Google'ın gizlilik politikasına bakın:
• https://policies.google.com/privacy

3. VERİLERİNİZİ NE KADAR SÜRE TUTARIZ
Kullanıcılar tarafından web sitesi aracılığıyla sağlanan kişisel veriler, web sitesinin sağlanması için gerekli olan süre boyunca saklanacaktır. EscortSites.org'un, kullanıcının bu tür işlemeye onay vermesi durumunda, söz konusu onay geri çekilmediği sürece kişisel verileri daha uzun bir süre saklamasına izin verilebilir. Ayrıca, EscortSites.org, yasal bir yükümlülüğün yerine getirilmesi için gerektiğinde veya bir makamın emriyle kişisel verileri daha uzun bir süre saklamak zorunda kalabilir. Saklama süresi sona erdiğinde, kişisel veriler silinecektir. Bu nedenle, erişim hakkı, silme hakkı, düzeltme hakkı ve veri taşınabilirliği hakkı saklama süresi sona erdikten sonra uygulanamaz.

4. BİLGİLERİNİZİ NASIL KULLANIYORUZ.
Genel olarak, topladığımız bilgileri öncelikle mevcut web sitemizi sağlamak, sürdürmek, korumak ve geliştirmek için kullanırız. Sitemiz aracılığıyla toplanan kişisel bilgileri aşağıda açıklandığı ve bu politikanın başka bir yerinde açıklandığı şekilde kullanırız:
• Web sitesini ve web sitesinde bulunan içeriği sağlayın.
• Bağlı kuruluş bağlantıları sağlayın.
• Web sitemizi ve işimizi nasıl yürüttüğümüzü iyileştirin.
• Web sitemizi kullanma deneyiminizi anlayın ve geliştirin.
• İletişim bilgilerimiz aracılığıyla yorumlarınızı veya sorularınızı yanıtlayın.
• Onaylar, teknik bildirimler, güncellemeler, güvenlik uyarıları ve destek ve yönetim mesajları dahil olmak üzere ilgili bilgileri size göndermek.
• Web sitesiyle ilgili yaklaşan etkinlikler ve haberler hakkında sizinle iletişim kurmak.
• EscortSites.org'un pazarlama amaçları.
• İhtiyaçlarınızı anlamak ve size daha iyi hizmet sunmak için bilgilerinizi üçüncü şahıslardan aldığımız diğer bilgilerle ilişkilendirin veya birleştirin.
• Hileli, yetkisiz veya yasa dışı faaliyetlere karşı koruyun, araştırın ve caydırın.

5. ONAYIMI NASIL ALABİLİRSİNİZ?
Web sitesine erişerek, iletişim bilgilerimiz aracılığıyla bizimle iletişim kurarak ve sizinle iletişim kurmamız için bize kişisel bilgiler vererek, bu gizlilik politikasında yer alan şartlarla bilgilerinizi toplamamıza, saklamamıza ve kullanmamıza izin vermiş olursunuz. Talebinizi iletişim bilgileri veya iletişim sayfasından bize ileterek onayınızı geri çekebilirsiniz.

6. BİLGİLERİ NASIL PAYLAŞIYORUZ
Kullanıcılarımızın kişisel bilgileri, işimizin önemli ve temel bir parçasıdır. Kişisel verilerin kullanıcısı veya sahibi tarafından daha önce yetkilendirilmemiş bilgileri hiçbir koşulda satmayacak veya üçüncü taraflarla paylaşmayacağız. Kullanıcı bilgilerini yalnızca ve münhasıran aşağıda açıklandığı şekilde paylaşırız.
Üçüncü Taraf Hizmet Sağlayıcılar. Web sitemizdeki işlevleri yerine getirmek için üçüncü taraf hizmetleri kullanıyoruz. Örnekler şunları içerir: Web sitesi oluşturma ve barındırma, e-posta gönderme, verileri analiz etme (Google Analytics), pazarlama yardımı sağlama ve arama sonuçları sağlama.
Bu üçüncü taraf hizmetleri ve araçları, işlevlerini yerine getirmek için gereken kişisel bilgilere erişebilir, ancak bu bilgileri başka amaçlar için kullanamaz. Bu üçüncü taraf hizmetleriyle paylaşılan bilgiler, ilgili gizlilik politikalarına ve gizlilik politikamıza uygun olarak işlenecek ve saklanacaktır. Lütfen bu üçüncü taraf hizmetlerinin gizlilik politikasına bakın.
İş Transferleri. EscortSites.org'un başka bir varlık veya şirket oluşturması, birleşmesi veya başka bir tüzel kişi veya şirket tarafından satın alınması durumunda, bilgileriniz büyük olasılıkla aktarılacaktır. Bilgileriniz başka bir gizlilik politikasına tabi olmadan önce EscortSites.org size bir e-posta gönderecek veya platformumuzda göze çarpan bir bildirim yayınlayacak ve özel bilgilerinizin aktarımı ve işlenmesi tüm geçerli gerekliliklere uygun olacaktır.
EscortSites.org ve diğerlerinin korunması. Yasalara uymak, Hüküm ve koşullarımızı ve diğer sözleşmeleri uygulamak veya uygulamak veya EscortSites.org'un, kullanıcılarımızın veya başkalarının haklarını, mülkiyetini veya güvenliğini korumak için yayınlamanın uygun olduğuna inandığımızda kişisel bilgileri yayınlarız. Buna, dolandırıcılıktan korunma ve kredi riskinin azaltılması için diğer şirketler ve kuruluşlarla bilgi alışverişi de dahildir.
Sizin Rızanızla. Yukarıda belirtilenler dışında, sizinle ilgili kişisel olarak tanımlanabilir bilgiler üçüncü taraflara gittiğinde bir bildirim alacaksınız ve bu bilgileri paylaşmamayı seçme şansınız olacak.
Anonim Bilgiler. EscortSites.org, sunucularımız tarafından otomatik olarak toplanan anonim tarama bilgilerini, öncelikle Web Sitesini yönetmemize ve geliştirmemize yardımcı olmak için kullanır. Ayrıca, potansiyel iş ortaklarına ve diğer bağımsız kuruluşlara Web Sitesi hakkında bilgi sağlamak için toplu anonim bilgileri kullanabiliriz. Bu bilgi kişisel olarak tanımlanamaz.
E. E-posta iletişimlerimizi almak amacıyla bize sağladığınız e-posta adresi asla üçüncü bir tarafa kiralanmayacak veya satılmayacaktır.

7. BİLGİLERİNİZİ KORUMA
Web sitemiz veya iletişim bilgilerimiz aracılığıyla girdiğiniz veya sağladığınız bilgileri şifreleyen Güvenli Yuva Katmanı (SSL) yazılımını kullanarak aktarım sırasında bilgilerinizin güvenliğini korumak için çalışıyoruz. Kişisel bilgilerinize yetkili erişimi, bu bilgileri bilmeye meşru ihtiyacı olan kişilerle ve bu bilgilere erişme yetkisi verdiğiniz kişilerle sınırlandırıyoruz. EscortSites.org, bize gönderilen kişisel bilgileri hem iletim sırasında hem de EscortSites.org aldıktan sonra korumak için genel kabul görmüş endüstri standartlarını takip eder. İnternet üzerinden hiçbir aktarım yöntemi veya elektronik depolama yöntemi 100% güvenli değildir. Bu nedenle, EscortSites.org, kişisel bilgilerinizi korumak için ticari olarak kabul edilebilir yöntemler kullanmaya çalışırken, mutlak güvenliğini garanti edemeyiz. İzniniz olmadıkça veya kanunen gerekli olmadıkça, kişisel bilgilerinizi üçüncü şahıslara satmayacağız, dağıtmayacağız veya kiralamayacağız.

8. HAKLAR
Web sitemiz aracılığıyla bilgi sağlayan kullanıcılar, veri sahipleri ve veri sahipleri olarak bilgilerine erişme, bilgileri düzeltme, indirme veya silme ve ayrıca bilgilerinin belirli şekilde işlenmesine kısıtlama ve itiraz etme hakkına sahiptir. Bu hakların bazıları genel olarak geçerliyken, diğerleri yalnızca belirli sınırlı durumlarda geçerlidir. Bu hakları aşağıda açıklıyoruz:
• Erişim ve taşınabilirlik: Sunucularımızda saklanan bilgilere erişmek ve bunları öğrenmek için iletişim bilgilerimiz aracılığıyla talebinizi bize iletebilirsiniz.
• Düzelt, Kısıtla, Sınırla, Sil: Ayrıca bilgilerinizin çoğunu düzeltebilir, kısıtlayabilir, sınırlayabilir veya silebilirsiniz.
• Bilgilendirilme hakkı: Web sitemizin kullanıcıları, talep üzerine, hangi verileri topladığımız, nasıl kullanıldığı, ne kadar süreyle saklandığı ve üçüncü kişilerle paylaşılıp paylaşılmadığı konusunda bilgilendirilecektir.
• İtiraz: Bilgilerinizi yukarıda açıklandığı gibi meşru menfaatlerimize veya kamu menfaatine dayalı olarak işlediğimizde, belirli durumlarda bu işlemeye itiraz edebilirsiniz. Bu gibi durumlarda, işlemeye devam etmek için zorunlu meşru nedenlerimiz olmadıkça veya yasal nedenlerle gerekli olmadıkça bilgilerinizi işlemeyi durduracağız.
• İzni iptal etme: Kişisel bilgilerinizi işlememize ve saklamamıza izin vermek gibi daha önce onayınızı verdiğiniz durumlarda, bilgilerinizin işlenmesine ve saklanmasına ilişkin onayınızı istediğiniz zaman iptal etme hakkına sahipsiniz. Örneğin, ayarlarınızı güncelleyerek onayınızı geri çekebilirsiniz. Bazı durumlarda, bunu yapmak için yasal bir dayanağımız varsa veya izninizi geri çekmeniz belirli işleme faaliyetleriyle sınırlıysa, izninizi geri çekmenizin ardından bilgilerinizi işlemeye devam edebiliriz.
• Şikayet: Bilgilerinizi kullanmamız hakkında (ve sahip olabileceğiniz diğer haklara halel gelmeksizin) bir şikayette bulunmak isterseniz, bunu yerel denetim otoritenize yapma hakkınız vardır. Kullanıcılar, tüm bu haklarını iletişim bilgileri veya iletişim sayfasından bizimle iletişime geçerek kullanabilirler.
• Profil oluşturma dahil otomatik karar vermeyle ilgili haklar: web sitesi kullanıcıları, verilerin yasa dışı bir şekilde işlendiğine inanmaları halinde, yürüttüğümüz otomatik işleme faaliyetlerinin bir kopyasını bizden talep edebilir.
Kullanıcılar, EscortSites.org'a sağladıkları kişisel verilerle ilgili haklarını diledikleri zaman iletişim bilgilerimiz aracılığıyla bize göndererek kullanabilirler ve biz de taleplerini en kısa sürede işleme alıp yanıtlayacağız.

9. ÇOCUKLARIN ÇEVRİMİÇİ GİZLİLİK KORUMASI
Küçüklerin kişisel verilerinin korunmasına ilişkin California Çevrimiçi Gizliliği Koruma Yasası (“CalOPPA” – ABD yönetmeliği), Genel Veri Koruma Yönetmeliği (“GDPR” – Avrupa yönetmeliği) ve genel olarak uluslararası kişisel veri koruma yasalarının gerekliliklerine uyuyoruz. Web sitemiz yalnızca yetişkinlere yöneliktir ve bu nedenle yürürlükteki mevzuata göre 18 yaşın altındaki çocuklardan veya reşit olma yaşının altındaki kişilerden herhangi bir bilgi toplamıyoruz. Çocuğunuzun veya reşit olmayan birinin bize kişisel bilgiler verdiğini fark ederseniz, lütfen bizimle iletişime geçin; bu bilgileri silmek ve web sitesine erişimi bu reşit olmayan kişiler için kısıtlamak için gerekli adımları atacağız.

10. BİLGİ DÜZENLEME VE SİLME
Elimizde tuttuğumuz herhangi bir bilginin yanlış veya eksik olduğunu düşünüyorsanız, lütfen mümkün olan en kısa sürede bize yazın veya e-posta gönderin. Yanlış olduğu tespit edilen bilgileri derhal düzelteceğiz. Bilgilerinizi istediğiniz zaman değiştirebilir, düzenleyebilir, düzeltebilir ve silebilirsiniz, lütfen iletişim bilgilerimizden bize ulaşın. EscortSites.org e-postasını devre dışı bırakmak için e-postadaki talimatları izleyin. Talebiniz 48 saat içinde işleme alınmalıdır.

11. ÜÇÜNCÜ TARAFLAR
Bu gizlilik politikasında aksi açıkça belirtilmediği sürece, bu belge yalnızca EscortSites.org'un sizden topladığı bilgilerin kullanımı ve ifşasına yöneliktir. Bilgilerinizi, EscortSites.org'daki diğer kullanıcılar veya tedarikçiler olsun, başkalarına ifşa ederseniz, onlara ifşa ettiğiniz bilgilerin kullanımı veya ifşası için farklı kurallar geçerli olabilir. EscortSites.org, üçüncü şahısların gizlilik politikalarını kontrol etmemektedir ve uygulanabilir olduğu durumlarda bu üçüncü şahısların gizlilik politikalarına tabisiniz. EscortSites.org, İnternet'teki diğer web sitelerinin, hatta EscortSites.org web sitesine bağlanan veya bu web sitesinden bağlananlar bile, gizlilik veya güvenlik uygulamalarından sorumlu değildir. EscortSites.org, kişisel bilgilerinizi başkalarına ifşa etmeden önce soru sormanızı teşvik eder.